Екип

За да сме добри в това, което правим, ние вярваме че трябва да концентрираме цялото си внимание и отдаденост в една посока. Затова нашата клиника извършва единствено ортодонтски лечения.

Д-р Филип Иванов - Специалист Ортодонт

Д-р Филип Иванов завършва Медицинският университет в София и придобива специалност по Ортодонтия в същият университет. Той пише дисертационен труд, свързан със задържането на резултата след ортодонтско лечение. Основните му интереси са свързани с биомеханика на зъбните движения и компютърен дизайн на ортодонтски апарати. Работи по създаването на редица чуждестранни и български учебници. Автор е на научни статии по специалността.Извършва ортодонтски консултации, анализи и цялостно ортодонтско лечение на деца и възрастни. Сертифициран е за работа с Invisalign. Владее английски език.

Д-р Мария Бацелова-Иванова

Д-р Мария Бацелова-Иванова завършва МУ-Пловдив.Извършва ортодонтски консултации,анализи и цялостно лечение с фиксирана и снемаема апаратура за деца и възрастни. Работи с Invisalign. Сертифициран Damon braces ортодонт. Владее англисйки език.