За Клиниката

Специализирана ортодонтска клиника за лечение на деца и възрастни. Вярваме, че специализраната ортодонска грижа е наше призвание. Отдаваме цялата си енергия и внимание за постигане на оптимален резултат на всеки пациент.

Доверете се на опита 

Ние работим професията си с желание и амбиция за постигане на най-добри резултати. Следим новите въведения в ортодонтията, за да имат те ползва и за вас. Не спираме да се осъвършенстваме и отдаваме цялото си внимание както на най-малките, така и на най-порастналите си пациенти. С дългогодишен опит и преданост към професията си, ние сме горди да бъдем вашите партньори по пътя към перфектната усмивка.

За децата 

За нас е важно да осигурим и на най-малките ни пациенти приветлива обстановка, в която да се чувстват спокойни и готови за нови усмивки. Посещението в дентална клиника може да е свързано с непозната обстановка за децата, затова при нас винаги ги очакват приятни забавления като рисуване, оцветяване и любимите им филмчета.При нас ще намерите спокойна и уютна атмосфера и екип от специалисти, готов да се погрижи за Вас по най-добрия начин. Запазете час в удобно за Вас време и си подарете необходимата грижа за Вашата здрава и красива усмивка. Заповядайте!